Laatste nieuws:
Vervroegen tweede dosis AstraZeneca Het kan!

Vervroegen tweede dosis AstraZeneca? Het kan!

AstraZeneca (AZ) leverde de beloofde 700.000 vaccins aan ons land. Dat betekent dat veel mensen – als ze dat willen – hun tweede dosis van het vaccin maximaal vier weken eerder kunnen ontvangen.

Vrije momenten zo snel mogelijk beschikbaar gesteld

Om een afspraak te kunnen maken voor een vervroegde tweede dosis, moet Vaccinatiecentrum Noorderkempen vrije momenten beschikbaar hebben. Die worden zo snel mogelijk beschikbaar gesteld, rekening houdend met personeels- en vaccinatieplanning. Ons vaccinatiecentrum beschikt uiterlijk tegen 6 juli over voldoende AZ-vaccins om afspraken te vervroegen.

Vrije momenten

Wil je je afspraak vervoegen? Dat kan je zelf via je bevestigingsmail (van de originele afspraak voor de tweede dosis na 12 weken). Hoe je dat doet, lees je hier. Je kan uiteraard alleen maar verplaatsen naar vrije momenten in ons vaccinatiecentrum. Als je niet meteen zelf een vrij moment vindt, probeer het dan enkele dagen later opnieuw.

Als je geen vrij moment vindt, bel dan niet naar het callcenter van het vaccinatiecentrum. Als je zelf geen vrij moment vindt, lukt dat het callcenter ook niet. Net omdat er geen moment beschikbaar is.

Lukt het technisch niet om zelf je afspraak te verplaatsen naar een vrij moment? Dan kan je natuurlijk wel naar het callcenter bellen.

Meer info over het vervroegen van het tweede AZ-vaccin vind je hier.

Bron: gemeente Essen
Foto: Pixabay