Laatste nieuws:
Vers geperst

Vers geperst

Voorstelling Davidsfonds boekenpakket 2018-2019

Zoals elk jaar brengen de afdelingsbesturen van Kalmthout en Essen het ‘Grote Davidsfonds Boekenpakket’ naar Kalmthout. Dit geeft u de mogelijkheid om kennis te maken met de kwaliteitsvolle jeugd- en kinderboeken, boeiende romans, leerrijke historische publicaties, smakelijke culinaire boeken, cd’s om bij weg te dromen… en ook om uw lidmaatschap te vernieuwen.

Op zondag 30 september 2018 stellen wij het ruime aanbod tentoon in de zaal van Parochiecentrum Heide (naast de kerk). Van 11:00 tot 16:00 kan u daar terecht om even te snuisteren in dit mooie aanbod en te genieten van een drankje, aangeboden door uw plaatselijke afdeling. Het is ook een unieke gelegenheid om een babbeltje te slaan met andere leden of uw wensen, verzuchtingen of suggesties mee te delen aan iemand van het bestuur.

U heeft dus de mogelijkheid om ter plaatse reeds uw keuze te maken en uw lidgeld te betalen. Dat maakt het voor u en voor de wijkmeesters een stuk gemakkelijker. Alle Davidsfondsleden, en uiteraard ook geïnteresseerde niet-leden, zijn welkom. Aarzel niet, breng ons een bezoek en breng gerust vrienden en kennissen mee. Misschien tonen zij ook belangstelling voor onze vereniging. Het zou ons beslist plezieren.

Wat verandert er aan het lidmaatschap?

De korting op boeken bij de hernieuwing van het lidmaatschap wordt afgeschaft. Maar na de vernieuwing van het lidmaatschap krijgen leden tijdens het lopende cultuurjaar wel een korting van 10 % bij een boekenaankoop van minstens €50,-. De kortingen voor bibliotheken (20%) en scholen (25 %) blijven bestaan. De bijdrage voor het lidmaatschap is €40,- of u koopt voor minstens 40 euro boeken aan. Zo bent u eigenlijk gratis lid want het Davidsfonds geeft u boeken in ruil voor de €40,-. Bij andere organisaties betaal je eerst lidgeld en komen de voordelen pas daarna. Bovendien betaalt men bij andere organisaties lidgeld per persoon en bij het Davidsfonds betaalt men slechts één lidgeld voor alle personen die op één adres wonen.

Andere voordelen van het lidmaatschap zijn:

– kortingen op cursussen van de Davidsfonds Academie en de Davidsfonds Cultuurreizen
– speciale deelnameprijzen bij activiteiten van de afdelingen en nationale activiteiten
– cultuurnieuws via vier gratis magazines per jaar
– tussentijdse nieuwsbrieven met voordelen
– korting op de inkomprijs van grote en kleine Cultuurhuizen in Vlaanderen

Samenvatting:

Kort gezegd: VERS GEPERST is een cultureel feestje dat u niet mag missen. Wij kijken er alvast naar uit u te ontmoeten!

Wanneer: zondag 30 september 2018 van 11:00 tot 16:00
Waar: Parochiecentrum Heide, Statieplein 8, Kalmthout

Iedereen is van harte welkom!

Facebook8
Facebook
Twitter
Visit Us