Laatste nieuws:
Verkeersmaatregelen Putse Grensfeesten

Verkeersmaatregelen Putse Grensfeesten

Op zondag 30 juni vinden in het centrum van Putte de Grensfeesten plaats. Antwerpsestraat (NL), Puttestraat en Ertbrandstraat zijn volledig verkeersvrij. Dit gaat gepaard met enkele tijdelijke verkeersmaatregelen en een lokale omleiding.

Op zondag 30 juni tussen 7u00 en +/- 22u00 (tot vrijgave van de politie) is alle verkeer verboden op Douaneplein, in Puttestraat, Ertbrandstraat, Lepelstraat (deel tussen Puttestraat en Kleine Lepelstraat) en Moretuslei (deel tussen Kasteeldreef en Puttestraat). Ook de Antwerpsestraat op het deel van Nederland is verkeersvrij.

Voor de Stabroekse wijk is het verboden stil te staan en te parkeren in volgende straten: Puttestraat (parkeervakken ter hoogte van het Douaneplein), Douaneplein, AC Swinnesstraat (deel tussen Plantinlaan en Puttestraat) en Veldstraat (30 meter vanaf Driehoek aan beide straatzijden voor autobussen van de Lijn).

Er wordt tevens éénrichtingsverkeer ingesteld in:

– AC Swinnesstraat, tussen Plantinlaan en Dyonisiusstraat (toegelaten rijrichting is naar Plantinlaan).

– Plantinlaan, tussen het rond punt en Driehoek/Hoogeind (toegelaten rijrichting is naar Driehoek/Hoogeind).

– Veldstraat (toegelaten rijrichting van de Driehoek naar de Moretuslei, parkeren is toegelaten in de parkeervakken langs beide straatkanten, maar enkel in de toegelaten rijrichting).

– Kasteeldreef, tussen Veldstraat en Plantinlaan (toegelaten rijrichting is naar Plantinlaan).
Verkeersdoorstroming

Lokale omleiding voor doorgaand verkeer:

– Van Stabroek richting Nederland/Putte-Kapellen: via N111/Klinkaardstraat afslaan in Grensstraat en lokale omleiding volgen.

– Van Kalmthout naar Stabroek: via N111/Klinkaardstraat, afslaan in Grensstraat, lokale omleiding volgen naar Sint Dionysiusstraat (Nederland), AC Swinnesstraat, Plantinlaan naar Hoogeind/N111. Van Stabroek richting Nederland/Putte-Kapellen/Kalmthout: via Plantinlaan, AC Swinnesstraat, Europalaan (lokale omleiding in Nederland), Grensstraat naar Klinkaardstraat N111.

De Lijn

De halten in de Ertbrandstraat en Puttestraat worden op zondag niet bediend. Er is een tijdelijke halte in de Veldstraat, ter hoogte van Driehoek.

Minder hinder tips
Informeer uw bezoekers over de verkeerssituatie.
Zoek een geschikte plaats voor uw auto moest u zich toch verplaatsen.

Bron: gemeente Stabroek
Foto: Unsplash

Facebook35
Facebook
Twitter