Laatste nieuws:
Verkeershinder kruispunt Kalmthoutsesteenweg en Oude Baan

Verkeershinder kruispunt Kalmthoutsesteenweg en Oude Baan

Watermaatschappij Pidpa voert tussen 19 en 26 april werken uit aan de waterleiding ter hoogte van het kruispunt Kalmthoutsesteenweg Oude Baan.

In twee fasen

De werken gebeuren in twee fasen met telkens andere hinder voor het verkeer. Wanneer fase 1 afloopt en fase 2 begint, is op dit moment nog niet gekend.

Verkeershinder kruispunt Kalmthoutsesteenweg en Oude Baan

Fase 1:

De werfzone vindt plaats op de Kalmthoutsesteenweg vanaf het fietspad Wilderste Duintjes (fietsostrade) tot voorbij het kruispunt met de Oude Baan. De Oude Baan is dan éénrichtingsverkeer (richting: van de Kalmthoutesteenweg naar de Donkweg). In de andere richting moeten auto’s omrijden via de Bremakker en de Kalmthoutsesteenweg. Fietsers kunnen steeds in en uit de Oude Baan rijden.

Fase 2:

De werfzone ligt tussen huisnummer 22 en 40. De Oude Baan is terug tweerichtingsverkeer. Fietsers die vanuit het Spijker richting Wildert rijden, moeten omrijden via de Zandstraat en de Oude Baan.

Tijdelijke verkeerslichten

In beide fasen zal het verkeer op de Kalmthoutsesteenweg in goede banen worden geleid door middel van tijdelijke verkeerslichten.

Bron en afbeelding: gemeente Essen
Foto: Pxhere

Facebook52
Twitter
Follow Me
Tweet
Q8 Tempo Oil - Essen - Goedkoopst tanken in Essen