Laatste nieuws:
Verkeershinder Dorpsstraat van 5 tot en met 12 juli

Verkeershinder Dorpsstraat van 5 tot en met 12 juli

Fluvius voert werken uit in de Dorpsstraat tussen de Christaan Pallemansstraat en de Engelselei. Hiervoor wordt de rijbaan richting Putte afgesloten.

Omleiding

Het doorgaand verkeer richting Putte wordt omgeleid via de Hoevensebaan richting Hoevenen/Stabroek, de Hoge Weg en het Hoogeind. Voor het verkeer komende van Putte, blijft de doorgang gewaarborgd. Voetgangers en fietsers worden omgeleid naar de oneven zijde van de Dorpsstraat. Het fietspad wordt tijdelijk ingericht als dubbelrichtingsfietspad. Daarnaast is er een parkeerverbod tussen de Engelselei en de Christiaan Pallemansstraat.

De Lijn

Voor buslijn 720, richting Putte, is er een omleiding via de Parijse Weg en de Streepstraat. Om een vlotte doorgang te verzekeren, is er in de Streepstraat éénrichtingsverkeer richting de Dorpsstraat.
Buslijn 670 richting Putte wordt omgeleid via de Christiaan Pallemansstraat, Sparrenlaan, Philippe Spethstraat, Hogeschootlaan en Kasteeldreef. Om een vlotte doorgang te verzekeren, wordt een parkeerverbod ingesteld in de Philippe Spethstraat tussen de Sparrenlaan en de Hogeschootlaan. In de Hogeschootlaan geldt er éénrichtingsverkeer richting Kasteeldreef. De bussen van Putte richting Kapellen Centrum behouden hun normale route.

Meer informatie vind je op de website van De Lijn.

Bron: gemeente Kapellen
Foto: Pxhere