Laatste nieuws:
Verdachte aanranding eerbaarheid opgepakt op trein Puurs-Roosendaal

Verdachte aanranding eerbaarheid opgepakt op trein Puurs-Roosendaal

Afgelopen zondag werd een verdachte van aanranding van de eerbaarheid gearresteerd op de trein van Puurs naar Roosendaal.

Minderjarig meisje

Vorige week kregen onze diensten aangiftes van exhibitionisme en van aanranding van de eerbaarheid op de treinlijn van Puurs naar Roosendaal. Bij het feit van de aanranding van de eerbaarheid werd een minderjarig meisje dat alleen op de trein zat, betast en gekust door de verdachte. De verdachte was een man met getaande huidskleur, zwart kort haar, zwart getrimde baard en snor, ongeveer 1m70 groot en hij sprak gebrekkig Nederlands. Verder onderzoek werd ingesteld en onze politiezone heeft direct anonieme toezichtsploegen ingezet op de treinen om de verdachte te kunnen betrappen.

Zondagavond rond 21u50 zag een anonieme ploeg op de trein een persoon die aan de beschrijving voldeed. De verdachte volgde een minderjarig meisje in de trein en zocht contact met haar. De man werd gearresteerd en meegenomen naar het bureel voor verhoor.

De man betreft een 41-jarige inwoner van Kalmthout. Hij werd overgedragen aan het parket van Antwerpen en voorgeleid bij de onderzoeksrechter die hem aangehouden heeft.

Oproep

De verdachte heeft mogelijks nog slachtoffers gemaakt die nog geen aangifte hebben gedaan. Aan hen willen we vragen om alsnog aangifte te doen bij de politie.

Bron: PZ Grens
Foto: Noordernieuws.be

Facebook55
Facebook
Twitter