Laatste nieuws:
Veel activiteiten komend weekend

Veel activiteiten komend weekend

Komend weekend staan er een heel wat activiteiten op het programma. Zo kan je zaterdag naar een garageverkoop, een spellenavond of een benefietconcert. Zondag kan je je uitleven tijdens een jogging of fietsroute. Wegens plaatsgebrek zijn die activiteiten niet opgenomen in de Uitkalender van het W-tje. Daarom zetten we ze hier netjes op een rijtje.

Garageverkoop

Zaterdag 01 oktober 2022 organiseert het buurtschap Het Geleeg een mega-garageverkoop. Het zou tof zijn als we jullie mogen verwelkomen. We richten de verkoop in met de bewoners van Het Geleeg, Mansionstraat, Grotstraat, Pastoor de Witstraat, Pijlkruidstraat, Watermuntstraat, Zeggestraat en Zuringstraat. Wat kan gekocht worden? Zowat alles dat op zolders, in kelders en tuinhuisjes sraat te verkommeren en heel graag nog een nieuwe toekomst tegemoet ziet. Elke deelnemer maakt zijn standje bekend met een paar ballonnetjes, vlaggetjes of een tentje.
Zaterdag 1 oktober van 9 tot 16 uur in Het Geleeg en omliggende straten

Lanceringsmoment van de Warme Noorderkempen

Kom je verwarmen op het lanceringsmoment van de Warme Noorderkempen! Op zaterdag 1 oktober begint de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid. Dan gaat ook het verhaal van de Warme Noorderkempen in onze gemeenten van start. Samen met Lotte Vanwezemael en Warme William, de mascotte van de Warme William-campagne, zal het Fonds GaVoorGeluk jou ontvangen in de Warme William Luistermobiel.
Zaterdag, 1 oktober van 11 tot 12 uur op de parking van bib Wuustwezel, Dorpsstraat 36

Benefietconcert Vrede voor Oekraïne

Benefietconcert met Swinging Bigband Waesiana, ten voordele van de gevluchte Oekraïense kinderen in Wuustwezel. Kaarten zijn te koop bij de Dienst Toerisme, Dagbladhandel Papierus en Café Posthuis.
Zaterdag 1 oktober van 19 tot 23 uur in Kadans, Achter d’Hoven 15
Tickets: 20 euro

Spellenavond

KWB Loenhout heeft een spellenclub voor volwassenen en komt maandelijks samen in het Wijkhuis. Deelnemers van alle leeftijden zijn welkom. Er is telkens een divers en afwisselend aanbod aan gezelschapsspelen.
Zaterdag, 1 oktober, van 20 – 23 in dienstencentrum Wijkhuis, Brechtseweg 29
Deelnemen kost 2 euro, gratis voor KWB-leden

Kochse Goed Loop

Gepijlde jogging met vrij vertrek. Het parcours loopt over het voormalige kasteeldomein Koch in Gooreind. Je kan kiezen tussen de afstanden 6, 9 of 13 km.
Zondag, 2 oktober van 9 tot 12 uur in GC ‘t Schoolhuis Theo Verellenlaan 88
Deelnemen kost 7 euro, of 5 euro bij voorinschrijving via info@gooreindsewielertoeristen.be

Play-in voor jonge muzikanten

Een Play-in is een dag vol muziek. Jonge muzikanten die al minstens 1 jaar een instrument spelen, vullen de dag met samen repeteren van muziek op hun niveau. De dag wordt afgesloten met een concertje.
Zondag, 2 oktober van 10 tot 17 uur in Berkenbeek, Nieuwmoersesteenweg 113B
Meer info en inschrijven harmonie@deverenigdestatievrienden.be

Hap en trap route

Onder het motto Hap & Trap stippelde de organisatie een mooie fiets- of autotour uit van zowat 45 km, met viergangenmenu onderweg. Daarbij passeer je langs de verschillende locaties van de instelling. Ook wie niet deelneemt aan de route is vanaf 13 uur zeker welkom in de Oever.
Zondag, 2 oktober van 10u30 tot 17 uur in De Oever, Gasthuisstraat 10
Inschrijven via www.monnikenheide-spectrum.be/nl/events/57/spectrum-feest-hap-trap

Bron: gemeente Wuustwezel
Foto: Pixabay

Facebook9
Twitter
Follow Me
Tweet
Nelen R - Timmerwerken - Dakwerken