Laatste nieuws:
Vliegveldlaan in juli open om Vaccinatiecentrum Noorderkempen te bereiken

Vaccinatiecentrum Noorderkempen tijdelijk toegankelijk via Vliegveldlaan in mei

Defensie stelt de Vliegveldlaan van 3 tot en met maandag 31 mei tijdelijk open als toegangsweg naar het Vaccinatiecentrum Noorderkempen. Als je uit het noorden van de regio komt, kan je in mei dus de Vliegveldlaan inrijden, ongeacht het tijdstip van vaccinatie.

Provinciaal commandant Rudi Ryckebosch: “Het openstellen van de Vliegveldlaan kan in die periode omdat er minder oefeningen zijn en er daardoor minder conflict is tussen militair en burgerverkeer. Daarnaast wordt de druk op de andere aanrijroute verlicht.”

Toegangsweg afgesloten op 18, 19 en 20 mei

“Op 18, 19 en 20 mei zal de toegangsweg nog wel volledig afgesloten worden voor alle verkeer, dus ook voor fietsers. Die drie dagen vindt er namelijk een training plaats met zware voertuigen. Die rijden in en uit het militaire kwartier en kruisen de Vliegveldlaan”, geeft de commandant nog mee.

Vaccinaties op volle toeren

Intussen draait het vaccinatieprogramma op volle toeren. “De komende weken vaccineren we dagelijks tussen de 1.200 tot 2.700 mensen. Op die drukke dagen zal de toegang langs de Vliegveldlaan welkom zijn voor bezoekers uit Essen en Kalmthout”, geeft Cindy De Roeve, voorzitter van ELZ Noorderkempen, nog mee.

Bron en foto: gemeente Essen

Facebook108
Facebook
Twitter