Laatste nieuws:
Update werken Bredabaan (N1) te Gooreind

Update werken Bredabaan (N1) te Gooreind

Momenteel legt aannemer Adams de laatste hand aan het tijdelijk fietspad langs de oostkant van de Bredabaan. Die zal klaar zijn tegen zaterdag 16 juni. Omdat de werken daarna door het bouwverlof een tijdje stil zullen liggen, werd beslist om alle signalisatie te verwijderen en de Bredabaan tijdelijk volledig vrij te geven voor het verkeer.

Fase 2 vanaf 6 augustus

Na het bouwverlof, op 6 augustus, start fase 2 van deze werken. De signalisatie wordt opnieuw geplaatst en het verkeer zal opnieuw, maar wel aan de andere zijde van de weg, over versmalde rijstroken moeten passeren met een snelheidsbeperking van 30 km/uur. Het vrachtverkeer krijgt opnieuw wegomlegging over de autostrade en de fietsers zullen verplicht (in beide richtingen) het tijdelijk fietspad moeten nemen.

Vanaf 7 augustus starten dan de verschillende nutsmaatschappijen (Eandis, Telenet, Proximus, Pidpa, Integan) aan de westzijde van de Bredabaan met het vervangen en aanpassen van hun leidingen in functie van de geplande werken. Deze werken werden ingepland tot eind december 2018.

Omwile van de veiligheid zullen Kochdreef, Beukendreef, Ringdreef en Koersdreef tijdelijk worden afgesloten ter hoogte van de aansluiting op de Bredabaan. De Eikendreef blijft wel open.

Heb je nog vragen?

Vragen over de aanleg van het fietspad en het vernieuwen van de rijbaan?
Surf dan naar www.wegenwerken.be of bel 03 224 68 11
Vragen over de aanleg van het gescheiden rioleringsstelsel?
Surf naar www.pidpa.be of bel 0800 90 300
Algemene vragen?
Mail naar conducteur@wuustwezel.be of bel 03 690 46 32

Bron en foto: gemeente Wuustwezel

Facebook47
Facebook
Twitter
Visit Us