Laatste nieuws:
Update Over d'Aa riolering aangelegd

Update Over d’Aa: riolering aangelegd

Update Over d’Aa: riolering aangelegd tussen Transport Schrauwen en Sany Logistics

De riolering is aangelegd tussen Transport Schrauwen (Over d’Aa 79) en Sany Logistics (Over d’Aa 112). Er moeten echter wel extra pompen worden geplaatst. Tussen Transport Schrauwen en Sany Logistics ligt er ondertussen riolering. Omwille van de zeer hoge grondwaterdruk bij de aanleg van de riolering, plaatst de aannemer bijkomende pompen. De sleuf van de riolering ter hoogte van Sany Logistics wordt tijdelijk terug gedicht waardoor je deze terug kan oversteken.

Op dinsdag 15 mei werd er ter hoogte van de beek een werkput gemaakt voor de aansluiting van de persleiding aan de riolering. Ter hoogte van de aansluiting met de Ring wordt de oude fundering uitgegraven en nieuwe fundering geplaatst. Hierdoor is de toegang via de Ring enkele dagen niet mogelijk. Er is wel toegang via de Postbaan. Na deze werken wordt de toegang via de Ring terug mogelijk en hervat de aannemer de rioleringswerken.

De betonnen kantstroken tussen Transport Schrauwen en San Logistics worden aangelegd tussen 24 en 29 mei. Daarna worden begin juni de onderlagen asfalt geplaatst vanaf de Ring tot aan het begin van Sany Logistics.

Bron en foto: gemeente Essen

LS

Facebook11
Facebook
Google+
Twitter
Visit Us