Laatste nieuws:
Update: Carnaval Essen 2021

Update Carnaval Essen 2021

Na uitgebreid intern overleg tussen carnavalsvereniging De Ossekoppen, de carnavalswijken en het gemeentebestuur, is beslist dat carnaval 2021 in Essen niet in zijn normale vorm zal doorgaan. Wel wordt er samen nagedacht over een alternatief feestprogramma.

Onzekere factoren

Covid-19 maakt het onmogelijk en onverantwoord om het grootschalig evenement te organiseren. Voor zowel CV De Ossekoppen als de diverse bouwclubs zijn er op dit moment te veel onzekere factoren om door te gaan met de voorbereidingen van dit evenement. Voor de bouwclubs is het onmogelijk om met de huidige maatregelen te starten met de bouw van hun praalwagens.

Alternatieve activiteiten

Voor velen zal dit een ontgoocheling zijn na de afgelasting van de optocht door het stormweer afgelopen jaar, maar ook in deze situatie staat voor CV De Ossekoppen de gezondheid en veiligheid van de vele vrijwilligers en bezoekers op de eerste plaats. Het bestuur blijft de ontwikkelingen rondom Covid-19 op de voet volgen, alsook de maatregelen om eventueel op een verantwoorde en veilige manier nog alternatieve activiteiten te organiseren.

We houden jullie graag op de hoogte via onze sociale mediakanalen. Mochten er nog vragen zijn mag u deze mailen naar ossekoppen.essen@telenet.be

Bron: CV De Ossekoppen
Foto: Noordernieuws.be

Facebook159
Facebook
Twitter