Laatste nieuws:
Uitbreiding deeltijds kunstonderwijs voor kinderen in Stabroek

Uitbreiding deeltijds kunstonderwijs voor kinderen in Stabroek

Academie Noord, de academie voor beeldende en audiovisuele kunsten met hoofdvestiging in Brasschaat, biedt al geruime tijd cursussen aan op vestigingsplaatsen in Kapellen en in Stabroek.

Vanaf september wordt het aanbod van het Deeltijds Kunstonderwijs (DKO) in Stabroek uitgebreid. Academie Noord had in deze gemeente reeds een beperkt aanbod voor kinderen van zes tot twaalf jaar. Zij kunnen nu al zes jaar Beeldatelier volgen op woensdagnamiddag of zaterdagvoormiddag in ’t Heuveltje, Waterstraat 39 Stabroek en hebben daarna de mogelijkheid door te stromen naar de derde graad Beeldatelier in de hoofdschool in het Antverpiagebouw in Sint-Mariaburg, Brasschaat.

Podiumkunsten

Vanaf september komt er in de deelgemeente Hoevenen een aanbod podiumkunsten bij. In het auditorium van de gemeentelijke basisschool De Rekke aan de Eduard de Beukelaarlaan biedt de Academie op woensdagnamiddag muziekles aan en op vrijdagavond kunnen de kinderen er woordatelier volgen. Het aanbod geldt voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

Meer info: www.academiebrasschaat.be
Foto: Pixabay

MLH

Facebook3
Twitter
Follow Me
Tweet