Laatste nieuws:
Tweetal aangehouden na diefstal auto-onderdelen

Tweetal aangehouden na diefstal auto-onderdelen

Zaterdagmiddag zijn op het Heilig Hartplein een man en een vrouw aangehouden voor diefstal van auto-onderdelen.

De politiemeldkamer kreeg rond 15.00 uur een melding dat een man op de hoek van de Marconistraat met het Heilig Hartplein een verdachte auto met Pools kenteken had aangetroffen. De alerte getuige vertelde tegen de agenten dat deze auto in de nacht van dinsdag op woensdag betrokken was bij een diefstal van geluidsapparatuur en auto-ondersteunende materialen. De diefstal vond plaats op het industrieterrein Borchwerf II Roosendaal en was vastgelegd met een bewakingscamera. De diefstal was bij de politie gemeld. Op zondag zou een aangifte opgenomen worden.

‘Politie, open maken’
Onderzoek door de agenten leidde naar een woning aan het Heilig Hartplein. De agenten zagen een man en een vrouw in de woning, nadat ze hadden geroepen dat ze de deur moesten open maken. Na enkele minuten deed de vrouw de algemene toegangsdeur van de flat open. In de woning troffen de agenten de man niet aan, maar wel tassen met diverse auto-onderdelen. Ze vermoedden dat deze spullen gestolen waren. Hierop werd de vrouw aangehouden.

Vluchten
Terwijl de vrouw werd aangehouden, zagen andere agenten dat een man naar beneden wilde klimmen. Hierop liepen agenten naar deze verdieping, ze bonsden op de deur, waarna dezelfde man de deur voorzichtig opendeed. Ook hij werd aangehouden. Het tweetal woont in Roosendaal en werd voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Mijkenbroek in Breda gebracht. Ze worden zondag verhoord

Bron: Politie.nl

JH

Facebook5
Facebook
Twitter
Visit Us