Laatste nieuws:
Tweede editie PLEIN70 kerstmarkt

Tweede editie PLEIN70 kerstmarkt

Koude dagen staan stilaan voor de deur, hier en daar zien we vroeger dan anders ook al een kerstboom opduiken.

Een nog groter feest

Op 10 december organiseert PLEIN70 de tweede editie van haar kerstmarkt in het centrum van Putte-Kapellen. Een 40-tal standhouders kregen reeds hun plaats al toegewezen op het Vincent Mercierplein en de parking Ertbrand aan de kerk van Putte. Deelnemers van de eerste editie wilde er graag opnieuw bij zijn en ook veel nieuwe standen hebben zich aangemeld. We hebben er helaas ook reeds enkele moeten weigeren, omdat we volzet waren. Dit jaar trachten we er nog een groter feest van te maken en hopen ook dat de weergoden ons wat meezitten.

Voor ieder wat wils

Kraampjes met handgemaakte kerststalletjes, prachtige juwelen, keramiek en andere handgemaakte geschenken wisselen zich af met ‘goede doelen’, lokale verenigingen, maar ook de nodige eet- en drankstandjes, waaronder de Putse brouwer met zijn (Sweyn)bieren en demo’s van, onder andere, messenmaker Arvidcrafts.

Kerstfoto’s met je kinderen

Voor mooie kerstfoto’s met de kinderen voorzien we dit jaar een leuk kerstdecor. Trek alvast die foute kersttrui aan en zet de kerstmutsen maar op. Ook een kindergrim is van de partij. Als toemaatje voorzien we tussen 14:00 en 16:00 een huifkar met de enige echte kerstman, die bezoekers over en weer zal rijden tussen onze kerstmarkt in Kapellen en die net over de grens in Nederlands Putte.

De kerstmarkt start om 14:00 en zal eindigen rond 21:00.

https://www.facebook.com/plein70

Bron en foto: PLEIN70

Facebook31
Twitter
Follow Me
Tweet
Nelen R - Timmerwerken - Dakwerken