Laatste nieuws:
Tot 5.000 euro ondersteuning voor buurtprojecten

Tot 5.000 euro ondersteuning voor buurtprojecten

Wil je van Kalmthout of van je buurt of straat een plek maken waar het voor iedereen fijn is om te wonen? Wil je met je buren graag een ontmoetingsplek creëren of een buurtfeest op poten zetten? Of heb je pakweg plannen voor een gemeenschappelijke moestuin in je wijk? Dan ben je vast blij met ons nieuws!

Met de oproep “Buurten op den Buiten” ondersteunen de Koning Boudewijnstichting en de Vlaamse Landmaatschappij bewoners die een concreet project willen realiseren voor hun buurt. Voorwaarde is dat de projecten de kwaliteit van het dorps- of buurtleven verbeteren én de contacten bevorderen tussen verschillende bewoners. Of je nu een vereniging bent of gewoon een gezellige groep buren: iedereen kan een aanvraag indienen.

Ook lokale verenigingen zijn welkom om een aanvraag in te dienen. Let wel: het project vereist actieve betrokkenheid van verschillende bewoners. Het mag dus niet beperkt blijven tot de leden van de vereniging. Per project maak je kans op een maximumbedrag van 5.000 euro.

Heb jij een concreet idee en ontzettend veel goesting om erin te vliegen? Dien dan je aanvraag in voor 1 april. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Fredelinde Rossaert. Als coördinator buurtgerichte zorg is zij de ideale persoon om je vragen te beantwoorden of samen je subsidieaanvraag te bekijken. Succes!

INFO: fredelinde.rossaert@kalmthout.be, 03 620 15 60

Facebook6
Facebook
Twitter
Visit Us