Laatste nieuws:
Topdarters present op tornooi in Brasschaat

Topdarters present op tornooi in Brasschaat

Dartsclub DC Forever Together, met thuislokaal Café Belle Vue in Maria-ter-Heide, organiseert het tweede Open Brasschaat Dartstornooi van 21 t.e.m. 23 juni. Het tornooi is gespreid over drie dagen en de wedstrijden worden gespeeld in Zaal D’Ouwe Kerk, Lage Kaart 644 te 2930 Brasschaat.

DC Forever Together werd 4 jaar geleden opgericht ter nagedachtenis van Tom Rongé. Het dartsteam treedt aan in de Antwerpse Dartsorganisatie en slaagde erin om de voorbije 3 jaren telkens kampioen te spelen. Dit jaar werden zij runner-up in de bekercompetitie. Het gevolg daarvan is dat het dartsteam promoveerde van vierde naar eerste afdeling.

Programma

-Het tornooi start op vrijdag 21 juni om 19.30 uur met een 170 tornooi. Een ideale opwarmer voor de 2 volgende tornooidagen.
-Zaterdag 22 juni starten de jeugdspelers en de reeks dubbel gemengd om 11.00 uur. Om 17.00 uur starten de reeksen dubbel heren en dubbel vrouwen.
-Zondag 23 juni vanaf 11.00 uur staan de reeks enkel heren op het programma, gevolgd om 13.00 uur met de reeks enkel vrouwen.

Topdarters present

Kim Huybrechts, Ronny Huybrechts, Brian Raman, Robbie Knops, Patricia De Peuter en talrijke andere topspelers hebben hun aanwezigheid reeds bevestigd. In totaal schreven zich meer dan 350 spelers zich in voor de diverse wedstrijden De toppers zullen voornamelijk in actie zijn op zaterdag (dubbelspel) en zondag namiddag (enkelspel). Meer info op www.facebook.com/DCForeverTogether/

MLH

Foto: © Freepik

Facebook6
Twitter
Follow Me
Tweet