Laatste nieuws:
Ticketverkoop cultureel centrum Kapellen start - Noordernieuws 2022

Ticketverkoop cultureel centrum Kapellen start

Vanaf maandag 5 september om 18 uur kan je tickets reserveren voor de theatervoorstellingen, filmvertoningen en concerten die het Cultureel Centrum van Kapellen organiseert in het seizoen 2022 – 2023.

Het volledige aanbod kan je nalezen op www.cckapellen.be of kan je terugvinden in de brochure #uitinkapellen die in elke brievenbus van Kapellen gedropt werd. Daar kan je ook een lijst vinden van het aanbod aan uitstappen en cursussen.

Grote namen en nieuw talent

De volgende maanden komen er een aantal grote namen naar Kapellen zoals Soulsister, Sidi Larbi Cherkaoui, Stijn Meuris en Michael Van Peel. Maar er is ook nieuw talent te ontdekken zoals Meskerem Mees, Grof Geschud en Tim Oelbrandt. Daarnaast kan je genieten van middagconcerten rond de dansvloer met de Bonanzas en Marvara. Ook staan er diverse familievoorstellingen op de kalender.

De ticketverkoop en de inschrijvingen voor uitstappen en cursussen gebeuren best via de webshop van de gemeente Kapellen (https://webshopkapellen.recreatex.be/Tickets/Overview).
Telefonisch reserveren kan eventueel via 03 660 67 50. Opgelet: telefonisch reserveren of inschrijven gaat niet sneller dan online. Tickets kopen aan de balie van CC Kapellen in De Oude Pastorij kan maandagavond niet.
Is een voorstelling uitverkocht, kan je je op een wachtlijst zetten.

Foto: © CC Kapellen

MLH

Facebook5
Twitter
Follow Me
Tweet
Nelen R - Timmerwerken - Dakwerken