Laatste nieuws:
Team Iris Lingerie - Kalmthout - © Roxanne Danckers - Noordernieuws.be 2020
©Roxanne Danckers

Team Iris Lingerie uit de kleren voor PrimaDonna

Annelies, Katrien, Els en Eveline van Iris Lingerie uit Kalmthout gaan binnenkort zélf uit de kleren en voor de lens tijdens een stijlvolle fotoshoot voor lingeriemerk PrimaDonna. Dat is de prijs die Iris Lingerie krijgt, omdat ze verkozen zijn tot één van de drie favoriete lingeriewinkels in België en internationaal het meeste aantal stemmen van alle boetieks verzamelden

Op en top vrouw voelen

Uit een wedstrijd van het lingeriemerk PrimaDonna, werd Iris Lingerie uit Kalmthout verkozen tot één van drie beste lingeriewinkels in België. De lingeriewinkel, die in oktober 35 kaarsjes mocht uitblazen, is verkozen tot één van drie beste lingeriewinkels in België waar klanten zich welkom voelen, waar de service op punt staat en waar ze zich op en top vrouw voelen wanneer ze buiten stappen.

“Dit is een ongelofelijke eer,’ begint Annelies, zaakvoerder van Iris Lingerie. “Natuurlijk is dit iets waar we met ons team elke dag keihard voor werken: ons uitgebreid assortiment voor àlle maten, onze persoonlijke aanpak en de beste service voor onze klanten. Het is dan ook fantastisch om via deze weg erkenning van onze klanten te krijgen,” aldus Annelies.

Zelf uit de kleren

“Ik ben ook heel blij met onze prijs, een stijlvolle fotoshoot in lingerie met heel ons team. Geen betere manier om te laten zien dat elke vrouw zich goed in haar vel kan voelen met de juiste lingerie!” vervolgt Annelies.

En zo gaat het team van Iris Lingerie uit Kalmthout voor één keer zelf uit de kleren! Het resultaat van de shoot kan je binnenkort bewonderen in de winkel.

www.iris-lingerie.be

Foto: ©Roxanne Danckers

Facebook121
Twitter
Follow Me
Tweet