Laatste nieuws:
Tatteljee organiseert coronakapsel fotowedstrijd
Digitale bestuursvergadering Tatteljee

Tatteljee organiseert coronakapsel fotowedstrijd

Terug cursussen opstarten
Een nieuw aanbod voorstellen
Nieuwe cursisten verwelkomen
Bekende gezichten zien
Mensen laten groeien en openbloeien

We kijken er naar uit.
Samen houden we vol!

Tatteljee wenst iedereen een gezond en creatief 2021 met nieuwe kansen!

Fotowedstrijd

Voor de creatievelingen onder ons: ZIT JIJ MET JE HANDEN IN HET HAAR!?! Heb jij, of iemand in je bubbel, ook een coronakapsel? Geen nood, doe er juist iets creatiefs mee! Leef je uit! Of laat iemand, klein of groot, zijn gang gaan. Scharen en hoofddeksels zijn niet toegelaten. Neem er een foto van en stuur het op naar info@tatteljee met je naam, adres en telefoonnummer.
De drie origineelste kapsels winnen een mooie vermelding op de site, een overheerlijke versnapering én een lekker drankje tijdens één van ons toekomstige buitenactiviteiten in de tuin!
Veel plezier en succes!
Wat een sfeerbeeld van een bestuursvergadering niet teweeg kan brengen 😉

Tipje van de sluier…

Achter de schermen verdiept de werkgroep zich momenteel in de online wereld van webinars en digitale lessen. Maar wees gerust, het bestaande aanbod en de fysieke lessen waar je elkaar ontmoet, laten we zeker niet los.

Opgeschorte activiteiten

De overheid heeft beslist dat de huidige corona maatregelen van kracht blijven. Concreet blijft Tatteljee dus in fase rood. Van zodra het kan starten we terug met de opgeschorte activiteiten. Hou regelmatig onze website en facebook in ‘t oog!

Facebook22
Facebook
Twitter