Laatste nieuws:
T-Day-festival komt naar Essen!

T-Day-festival komt naar Essen!

Met trots kondigt Essens jeugdschepen Arno Aerden aan dat T-day festival dit jaar zal worden georganiseerd in Essen! Dit unieke evenement, specifiek gericht op tieners tussen 11 en 16 jaar, vindt plaats op 30 augustus in het sportpark van Essen en wordt georganiseerd door de gemeentebesturen van Essen, Kalmthout, Wuustwezel, Brecht en Brasschaat.

Hét tienerfestival!

T-day, ook wel bekend als hét tienerfestival, is een jaarlijks hoogtepunt waar jongeren uit de regio reikhalzend naar uitkijken. Het belooft een dag vol actie, plezier en inspiratie te worden, waarbij de tieners zelf mogen kiezen aan welke activiteiten ze willen deelnemen. De organisatie biedt een breed scala aan workshops, attracties en optredens, met iets voor elke interesse en smaak.

BERRE en Pauline

Een van de hoogtepunten van het evenement is de bevestiging van de optredens van BERRE en Pauline, twee populaire artiesten die de jonge bezoekers ongetwijfeld zullen kennen.

Onmisbare dag voor onze jeugd

Schepen voor jeugd van de gemeente Essen, Arno Aerden, zei: “We zijn enthousiast over de komst van T-day naar Essen. Het evenement heeft zich ontwikkeld tot een onmisbare dag voor onze jeugd. We kijken ernaar uit om veel jongeren (ouders niet toegelaten!) in het sportpark van Essen te zien om er een onvergetelijke dag te beleven!”

T-Day-festival komt naar Essen!2

Voor ieder wat wils

De kracht van het T-day festival zit in zijn brede aantrekkingskracht en inclusiviteit. Of je nu wilt genieten van de muziek, nieuwe vaardigheden wilt leren in de workshops, de kick van de attracties wilt ervaren, of gewoon lekker wilt rondhangen met vrienden, er is voor ieder wat wils.

De details over de rest van het programma en de aangeboden workshops zullen nog bekend worden gemaakt. Bereid je alvast voor op een dag vol plezier, ontdekking en avontuur. Mis deze geweldige kans niet en kom naar het T-day festival op 30 augustus 2023 in het sportpark van Essen.

Tickets en info? 1 adres: jeugddienst Essen

AA

Facebook41
Twitter
Follow Me
Tweet