Laatste nieuws:
't Bruggeske verhuist

‘t Bruggeske verhuist

Dienstencentrum ‘t Bruggeske verhuist eind februari naar een nieuwe locatie.

Op de site van het GO! Technisch Atheneum aan de Christiaan Pallemansstraat verschijnt een tijdelijk dienstencentrum (zie grondplan). Dat is makkelijk te bereiken via de parking van gemeentehuis Beukenhof, waar ook auto’s en fietsen kunnen worden gestald. De toegang is uiteraard rolstoel- en rollatortoegankelijk.

Activiteiten

Alle geplande activiteiten blijven gewoon doorgaan. Sommige vinden plaats op de nieuwe plek, andere op verschillende locaties in het centrum van Kapellen. Meer info daarover verneem je via een aparte folder, die binnenkort in het dienstencentrum beschikbaar is.

Diensten

Het restaurant vind je vanaf eind februari ook aan de Christiaan Pallemansstraat. Sodexo blijft de vaste maaltijdpartner. De maaltijden worden vers bereid in de keuken van woonzorgcentrum Sint-Vincentius (Ekeren) en warm naar Kapellen gebracht. Ook de manicure en pedicure, de Minder Mobielen Centrale en de handicar krijgen hun plaats in het nieuwe dienstencentrum. Wat betreft de maaltijden-aan-huis, thuisopvang, gezinszorg, poetshulp, boodschappendienst en ergo-woonadvies blijft alles bij het oude.

Planning

De verhuis naar de nieuwe locatie vindt eind februari plaats. Verdere info met de concrete data volgt later via de infobladen van januari en februari, via deze website en uiteraard via het dienstencentrum zelf. ’t Bruggeske blijft tot in 2021 op de nieuwe stek. Daarna verhuist het dienstencentrum definitief naar de gloednieuwe locatie, of quasi dezelfde plaats als waar het huidige is gelegen.

Geraak je er moeilijk?

Heb je problemen om de nieuwe locatie(s) te bereiken? Geef dan vooraf een seintje. Het dienstencentrum zoekt graag mee naar een oplossing. Geef dan je naam en contactgegevens door aan het onthaal van het dienstencentrum. Zo kan je met een gerust hart blijven deelnemen aan alle activiteiten en diensten.

Bron: gemeente Kapellen
Foto: Pixabay

Facebook8
Facebook
Twitter
Visit Us