Laatste nieuws:
Supermegagrote boekenverkoop 2018

Supermegagrote boekenverkoop

Naar aanleiding van de jaarlijkse afvoerbeurten van boeken in de bibliotheken, zullen in de maand juni twee grote boekenverkopen georganiseerd worden in de bibliotheken van Wuustwezel en Gooreind.

Zaterdag 16 juni – bib Wuustwezel
Tussen 9.30 en 12 uur kunnen boekenwurmen zowel oudere als recentere boeken aankopen. Er is voor elk wat wils: fictie voor volwassenen en jeugd voor de ongelofelijke prijs van 1 euro (thrillers en detectives, chicklit en romantiek, waargebeurde verhalen of (historische) romans). Ook non-fictieboeken hebben we in de aanbieding. Verder bieden wij oude tijdschriften te koop aan tegen de verbluffende prijs van 0,20 euro per stuk.

Zondag 24 juni – bib Gooreind
Een grote boekenverkoop tussen 10 en 16 uur, tijdens het Gooreinds tuinfeest en de stratenverkoop. Tijdens het tuinfeest krijgen boekenliefhebbers de kans om massa’s boeken uit bovenvermelde genres aan te kopen.

Grijp je kans
Voor elke boekenliefhebber zullen zaterdag 16 juni en zondag 24 juni ongetwijfeld een onvergetelijke dag worden én een uitgelezen kans vormen om zijn of haar huisbibliotheek aan te vullen of om vakantieliteratuur in te slaan!

Meer info
Bibliotheek – bibliotheek@wuustwezel.be – 03 690 46 40
Bibliotheek Gooreind – bibgooreind@wuustwezel.be – 03 690 46 70

Bron: gemeente Wuustwezel
Foto: Pixabay

Facebook19
Facebook
Twitter
Visit Us