Laatste nieuws:
Stroomstoring in Nispen en Roosendaal opgelost

Stroomstoring in Nispen en Roosendaal opgelost

De stroomstoring in een deel van de wijk Kroeven in Roosendaal is inmiddels opgelost. Een transformatorkast is in de nacht van maandag op dinsdag volledig uitgebrand op de Alphenlaan in Roosendaal. Dit zorgde voor een stroomstoring in en rond Roosendaal. In eerste instantie zaten veel huishoudens in de wijk Kroeven en het buitengebied van Nispen korte tijd zonder stroom.

Netbeheerder Enexis kon een groot deel van de wijk vrij snel na de brand weer van stroom voorzien. Zo’n 250 woningen in Kroeven hadden tot dinsdagmiddag geen elektriciteit.

Burgemeester Jacques Niederer is blij dat de elektriciteit weer terug is bij iedereen. “Enexis greep snel in waardoor de gevolgen van deze stoomstoring beperkt bleven. Maar zo’n situatie blijft voor degenen die het overkomen altijd vervelend. We hebben wijkhuis De Wieken opengesteld voor opvang, een kopje koffie en om telefoons op te laden. Hier hebben maar weinig mensen gebruik van gemaakt. Ik bedank iedereen die zich heeft ingezet om het ongemak zo snel mogelijk op te lossen en de gevolgen tot een minimum te beperken.”

Bron: gemeente Roosendaal
Foto: Pixabay

Facebook5
Facebook
Twitter
Visit Us