Laatste nieuws:
strandwandeling-met-de-hond-9-oktober-2016

Strandwandeling met de hond 9 oktober 2016

Strandwandeling te Dishoek/Koudekerke

Waar doet u uw hond nu een groter plezier mee dan een ontspannen wandeling aan zee in het gezelschap van dierenvrienden en soortgenoten? Het plezieren van hun viervoeters verschaft de begeleiders ontzettend veel genoegen en in dit specifieke geval geeft men met deelname aan de wandeling ook nog eens blijk van empathie en compassie voor de dieren die in opperste nood verkeren. De opbrengst van de wandeling komt in zijn geheel en rechtstreeks ten bate van de dieren die eerder verwaarlozing en ontberingen moesten doorstaan. Dier en Project maakt het verschil tussen een dierwaardig leven en de onnodige vervroegde dood van dieren in nood!

Hondengedragsdeskundige Marlise van Haperen en Linda Jongenelen organiseren deze wandeling in samenspraak met Anne-Marie en Desiree: geheel ten bate van Dier en Project.

We verzamelen rond 13.30 uur ‘over de helling’ bij paviljoen Kaapduin en vertrekken om 13.45 richting Piet Hein waar we iets drinken. Daarna wandelen we naar strandpaviljoen De Vloed om iets te drinken en eventueel te eten. Tot slot over de helling terug richting parking en daar afsluitend de trekking van de loterij .

De prijs is 10 euro per persoon ongeacht het aantal honden die men bij zich heeft.

Gratis parkeren op het grote parkeerterrein rechts voordat men Dishoek binnenrijdt. In Dishoek zelf is het op die dag uitsluitend mogelijk om betaald te parkeren. Zeker in verband met de trekking van de loterij is het van belang dat we zoveel mogelijk gebruik maken van de grote gratis parking. Parking is gelegen aan de Verlengde Dishoekseweg, er staat een groot parkeerbord aan deze weg en het kan dus niet missen. Je komt Dishoek binnen via de Verlengde Dishoekseweg en gaat meteen na het blauwe bord “Dishoek” rechtsaf  naar het gratis parkeerterrein.

Via de uitgang achter op het terrein,  links langs de Zomerkerk, op het eind weer linksaf en dan na het vakantiedorp rechtsaf, richting centrum Dishoek. De steile helling over en aldaar onderaan verzamelen bij paviljoen Kaapduin op het strand.

We spreken af om 13.30 uur voor veel wandelplezier!

U kunt inschrijven middels het achterlaten van een reactie onderaan deze pagina of mailen naar marlisevanhaperen@skynet.be of naar linda.wilfried@telenet.be

Bron en foto: Stichting Dier en Project

ME

Facebook2
Facebook
Twitter
Visit Us