Laatste nieuws:
Straatlamp defect

Straatlamp defect?

Nu het vroeg donker is, valt het sneller op als er een straatlamp defect is of niet juist werkt. Eandis herstelt die straatlampen als je het hen even meldt. Je kan dat doen op www.straatlampen.be of bel het gratis nummer 0800 635 35.

Voor je een melding maakt, noteer je het nummer dat op de paal of steun vermeld staat. Ken je het nummer niet? Geen probleem, dan kan je het adres opgeven waar de defecte lamp staat of die locatie aanduiden op een kaartje. Door alles correct en volledig in te vullen, kan Eandis de herstelling snel uitvoeren. Normaal gezien is de lamp binnen de twee weken hersteld.

Opgelet: Het onderhoud van de verlichting langs gewestwegen (zoals Kapellensteenweg, Brasschaatsteenweg, Putse-steenweg…) gebeurt zowel door Eandis als door het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV), afhankelijk van de afspraken in je stad of gemeente. Op de lichtmast kan je zien wie de verlichting beheert (gele stickers voor Eandis en witte stickers of cijfermarkeringen voor AWV). Defecte lampen die AWV beheert, meld je via www.meldpuntwegen.be of via het gratis nummer 0800 122 66.

Bron: gemeente Kalmthout
Foto: Pixabay

Facebook37
Facebook
Twitter
Visit Us