Laatste nieuws:
De Straatfeesten zijn terug!

Straatfeesten 2022: na twee geannuleerde edities eindelijk terug!

Tijdens het Pinksterweekend is het eindelijk weer zover! Na twee geannuleerde edities zijn de Straatfeesten in Kalmthout terug van weggeweest. Op 3, 4 en 5 juni zullen een 40-tal artiesten je een gezellige namiddag bezorgen her en der op het terrein.

Op zaterdag 4 juni wordt de editie geopend door Sam Gooris ter nagedachtenis van Jaro De Bruyne, Kalmthoutse supervrijwilliger. Een deel van de opbrengst zal gaan naar het goede doel achter het comité van ‘Bedankt Jaro’. De namiddag zal afgesloten worden door Camille. Andere artiesten uit de line-up zijn: Black Leather Jacket, Disco Maxipret, Ambrassband, Ramkot, Buscemi y El Rubio, The Lucky Trolls, Guayaquil Express, Omdat Het Kan Soundsystem ft Average Rob… teveel om op te noemen.

Tijdens het weekend zijn er naast de vaste crew ook een 160-tal vrijwilligers actief op het terrein, voor en achter de schermen. De vzw Straatfeesten heeft een mooi aantal partners kunnen overtuigen en kan ook rekenen op de steun van de gemeente Kalmthout. Het grootste deel van de subsidie stroomt bovendien terug naar een aantal verenigingen. Een team van professionele foto- en videografen loopt een heel weekend rond om alles netjes in beeld te brengen.

De toegang tot het evenement is nog steeds volledig gratis. Enkel is door corona de consumptieprijs opgetrokken naar €2,80. Ook kunnen bezoekers een steunbandje kopen ter waarde van €5,- waarmee men de lokale Scoutsgroep steunt en onbeperkte toegang heeft tot het wc-park. Meer info kan je vinden via deze link.

Bron: vzw Straatfeesten
Foto: PxHere

Facebook64
Twitter
Follow Me
Tweet