Laatste nieuws:
Stichting Manegepaardenpensioenfonds organiseert open dagen

Stichting Manegepaardenpensioenfonds organiseert opendeurdagen

Stichting Manegepaardenpensioenfonds is een stichting die in 2003 begonnen is en die uitgewerkte oude manegepaarden opvangt. In 2022 werd een nieuwe locatie Essen-Hoek geopend, waar ze deze afgedankte dieren een gouden, liefdevolle, oude dag bezorgen.

Welverdiend pensioen

De stichting huurt een schuur en weidegrond in Essen-Hoek en heeft deze locatie omgetoverd tot een waar paardenparadijs. Daar kunnen de uitgewerkte, oude manegepaarden, die van maneges uit België en Nederland komen, genieten van een welverdiend pensioen.

Stichting Manegepaardenpensioenfonds organiseert open dagen1

Opendeurdagen

Omdat ze trots zijn op het werk dat ze afgelopen jaar verricht hebben, wordt op 6 en 7 mei een opendeurdag georganiseerd, zodat iedereen kennis kan maken met de stichting en de oude paarden, die ze opvangen. Daarnaast bestaat de stichting ook nog eens twintig jaar en daar willen ze op proosten.

6 en 7 mei

Op 6 mei wordt dag geheel gevuld met leuke kraampjes, demo’s, een kinderpleintje en uiteraard kan je de paarden begroeten. Voor wie liever op een rustiger moment langskomt, is 7 mei een leuke dag, zonder de drukte van de kraampjes en demo’s, maar voldoende tijd voor een praatje en gezellig proosten op het jubileum. Iedereen is welkom!

Praktisch

Waar: Bergsebaan 30, Essen-Hoek
Wanneer: 6 en 7 mei van 10:00 tot 17:00
– 6 mei met kraampjes en demo’s
– 7 mei is een rustigere dag zonder kraampjes, maar met voldoende gelegenheid om de paarden te bewonderen.
Inkom: gratis

www.manegepaardenpensioenfonds.nl
Facebook

NN

Facebook23
Twitter
Follow Me
Tweet
Q8 Tempo Oil - Essen - Goedkoopst tanken in Essen