Laatste nieuws:
stel-je-kandidaat-voor-de-sportkampioenenviering

Stel je kandidaat voor de sportkampioenenviering!

Stel je kandidaat voor de sportkampioenenviering, want kampioen zijn is plezant!
De jaarlijkse sportkampioenenviering is op vrijdag 10 maart 2017 aan zijn 31ste editie toe. Iedere Kapelse sportploeg of individuele sporter, die in het jaar 2016 een uitzonderlijke prestatie heeft geleverd, komt in aanmerking voor huldiging.

Wie een titel behaalde op een WK, een EK of op Belgisch, Vlaams of provinciaal niveau is er sowieso bij. (Eerste plaatsen op een clubkampioenschap tellen niét mee.) Ook wie een 2de of een 3de plaats behaalde op WK, EK, BK of VK wordt gehuldigd. De prestaties van sporters/ploegen zonder titels of medailles worden nog eerst gewikt en gewogen.

Wat moet je doen?
Kandidaturen moeten vóór 31 december 2016 schriftelijk worden ingediend bij het college van burgemeester en schepenen, Antwerpsesteenweg 130, 2950 Kapellen. En dat met de juiste vermelding van de prestaties/titels en/of andere medailles in het jaar 2016.
Bezorg per kandidaat of ploeg een digitale foto aan de sportdienst (sportdienst@kapellen.be).

Sportploeg / Sportfiguur van het Jaar
Drie jury’s – Kapelse ex-topsporters, (sport)journalisten en sportinstanties – kiezen ook de Kapelse Sportploeg van het Jaar. Diezelfde jury’s én het grote publiek (via een online poll op deze site begin 2017) kiezen ook de Kapelse Sportfiguur van het Jaar. Sporters en sportploegen die een kampioenstitel behaalden, komen sowieso in aanmerking voor deze titels.

Atleten of ploegen die geen eerste plaats behaalden, maar wel een uitzonderlijke prestatie neerzetten in 2016, kunnen zich ook kandidaat stellen, eveneens schriftelijk vóór 31 december 2016.

Meer info?
Wie meer informatie wil over de sportkampioenenviering en alle details van het reglement, kan contact opnemen met de sportdienst via 03 660 67 60 of sportdienst@kapellen.be, of surfen naar www.kapellen.be.

Bron en foto: gemeente Kapellen

JH

Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us