Laatste nieuws:
Start tweede fase uitbreiding van moderne KMO-units in Stabroek

Start tweede fase uitbreiding van moderne KMO-units in Stabroek

Bedrijvenpark Abtsdreef is verheugd de aanvang van de tweede fase van hun uitbreidingsproject aan te kondigen.

Twee extra bedrijfsverzamelgebouwen

Na het succes van de eerste fase zullen binnenkort twee extra bedrijfsverzamelgebouwen verrijzen, met in totaal 33 moderne bedrijfsunits. Deze units variëren in grootte van 144 m² tot 398 m² en bieden de mogelijkheid om naar wens samengevoegd te worden tot de ideale oppervlakte.

Start tweede fase uitbreiding van moderne KMO-units in Stabroek2

Uitstekende locatie

Gelegen op een uitstekende locatie nabij de Haven van Antwerpen op slechts vijf minuten van de op- en afrit van de A12, biedt Bedrijvenpark Abtsdreef eigentijdse nieuwbouw KMO-units, die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Dit, en de flexibiliteit van de werkruimtes, maakt Bedrijvenpark Abtsdreef de ideale locatie voor ondernemers, die waarde hechten aan een vlotte verbinding met belangrijke transportroutes. Martens constructies uit Hoogstraten is de hoofdaannemer van het project. In augustus worden de afbraakwerken aangevat. In de zomer van 2024 zullen de eerste ondernemers hun intrek kunnen nemen.

De eerste 12 van de 33 units zijn reeds mondeling toegezegd. Geïnteresseerde partijen worden aangemoedigd om contact op te nemen voor meer informatie. Plannen zijn te downloaden via www.jeni.be

Facebook43
Twitter
Follow Me
Tweet
Zoetwater en zoutwater Aquaria - Brouwers Roosendaal