Laatste nieuws:
Start 2 run voor gevorderden

Start 2 run voor gevorderden in Kapellen

Wie wil er 10 kilometer lopen? Na de reeks “Joggen voor Beginners” in het voorjaar, starten wij midden september met het tweede deel van de actie “Start 2 Run”. De reeks “Joggen voor Gevorderden” – gericht op volwassen deelnemers – wordt in Kapellen georganiseerd door de Koninklijke Atletiekclub Kapellen in samenwerking met de gemeentelijke sportdienst. In Kapellen wordt gestart op dinsdag 12 september. Inschrijven kan vanaf heden.

In dit tweede deel van “Start 2 Run” is het de bedoeling om in 10 weken het uithoudingsvermogen van de deelnemers te vergroten. Op het einde van deze reeks zijn de deelnemers in staat om 10 kilometer aan één stuk op eigen tempo te joggen. Basisvereiste is wel dat men bij de start van deze reeks al in staat is om ongeveer een half uurtje of een 5-tal kilometer ononderbroken op eigen tempo te lopen.

De start in Kapellen wordt gegeven op dinsdag 12 september en het project loopt over 10 weken, met begeleide trainingen – o.l.v. jogbegeleider Betty Fockenier – telkens op dinsdagavond vanaf 20.30 uur op de atletiekpiste in het gemeentepark te Kapellen. Elke begeleide training omvat info + training + stretchen. De deelnemingsprijs bedraagt 30 Euro (verzekering én deskundige begeleiding inbegrepen).

Vanaf heden kan u ONLINE inschrijven via de website van de Koninklijke Atletiekclub Kapellen www.ackape.be. Uw inschrijving wordt pas definitief na inschrijving via de website én nà betaling van het inschrijvingsgeld op het rekeningnummer van KAPE BE91-7755-9465-4376. Ook op de Sportdienst Kapellen (zwembad-sporthal Chr. Pallemansstraat), kan je – tijdens de openingsuren van de administratie – terecht voor een inschrijving voor deze cursus.

Meer info over het project “Start 2 Run” – met verslagen en foto’s van de vroegere edities – kan u vinden op de website van de Koninklijke Atletiekclub Kapellen: www.ackape.be.

Heb je al een half uurtje joggen in de benen en wil je dit verdubbelen? Schrijf u dan snel in voor deze cursus “Joggen voor Gevorderden”. Succes verzekerd!

HH

Facebook3
Facebook
Twitter
Visit Us