Laatste nieuws:
Standhouders voor lokale biomarkt gezocht

Standhouders voor lokale biomarkt gezocht

Vanaf maart wordt er een nagelnieuw concept gelanceerd in Kalmthout: de maandelijkse biomarkt, die plaatsvindt van maart tot en met oktober (uitgezonderd juni). De markt vindt elke eerste zondag van de maand plaats op het pleintje aan de Bib (Kerkeneind-Driehoekstraat), telkens van 8 tot 12 uur. Bezoekers kunnen er terecht voor unieke proeverijen en ambachtelijke producten.

Verkoop jij biologische, artisanale of ambachtelijke producten en zoek je nog een (extra) standplaats? Dan verwelkomen wij je graag in Kalmthout! Om je een idee te geven: bedoeling is dat bezoekers leuke hebbedingetjes kunnen vinden, gewoon gezellig rondstruinen of rondneuzen bij de verschillende eetkraampjes. Of je nu ambachtelijke meubels, een smakelijke bio-hap of artisanale zeep verkoopt: Kalmthout is op zoek naar standhouders die hun expertise én enthousiasme graag delen met marktbezoekers.

Wil jij deel uitmaken van dit toffe concept? Top! Neem dan contact op met Stanny Haest. Hij staat paraat om al je vragen te beantwoorden.

INFO: rsakhaest@telenet.be, 0478 26 78 94 .

Bron: gemeente Kalmthout
Foto: Pixabay

Facebook27
Facebook
Twitter
Visit Us