Laatste nieuws:
Stabroek Rioleringswerken Krekelberg A
Stabroek Rioleringswerken Krekelberg A

Stabroek: Rioleringswerken Krekelberg

Kruispunt Parijse Weg – Krekelberg afgesloten voor het autoverkeer vanaf 23 mei. Einde werken Krekelberg/Eikenlaan: eind juni 2016.

De rioleringswerken vanaf Buxuslaan richting Parijse Weg zijn in uitvoering. Het kruispunt Krekelberg/Eikenlaan is opgebroken en wordt er riolering geplaatst.

Eerste asfalteringswerken (onderlaag) starten op 2 mei.

Streefdoel was de weg open te stellen voor verkeer eind mei. Dat zal midden juni worden. Enkele detailwerken (in de berm) zullen dan nog niet afgerond zijn.

Momenteel, tot midden juni, is in het deel van Krekelberg waar werken uitgevoerd worden, enkel bestemmingsverkeer toegelaten. Garage Simons is bereikbaar.

Het kruispunt Parijse Weg – Krekelberg wordt opgebroken en afgesloten voor het autoverkeer, fietser en voetgangers vanaf maandag 23 mei tot vermoedelijk maandag 6 juni (zonder weerverlet).

Heraanleg van het kruispunt is de laatste fase van het project Krekelberg.

De werken in Krekelberg worden grotendeels beëindigd midden juni met asfaltering van de toplaag vanaf Hoge Weg tot aan Parijseweg en Eikenlaan.

De weg wordt na de asfalteringswerken vrijgegeven voor verkeer. In de berm vinden dan enkel nog detailwerken plaats, maar zonder al te veel hinder.

Bron en foto: gemeente Stabroek

LS

Facebook2
Facebook
Google+
Twitter
Visit Us