Laatste nieuws:
Stabroek Asfaltering Conservenweg
Stabroek Asfaltering Conservenweg

Stabroek: Asfaltering Conservenweg

Van 6 tot 8 juni wordt de Conservenweg op de Picolosite geasfalteerd. Geen doorgang mogelijk tijdens deze periode.

De Picolosite wordt momenteel afgewerkt met inbegrip van de langverwachte verharding van de Conservenweg, plan zie verder.

De werken gebeuren in opdracht van de curator/overnemer en de planning is als volgt:

1) In de week van maandag 30 mei tot en met vrijdag 3 juni zal de bedding van een deel van de Conservenweg geëgaliseerd worden. Hierdoor kan de site via Conservenweg gedurende meerdere korte perioden afgesloten zijn. Dit voornamelijk wanneer de Conservenweg tussen Laageind en de achterzijde van de Lidl wordt gedaan. De wachttijd kan op een bepaald moment oplopen tot 30 minuten en eventueel meer.

2) Van maandag tot woensdag 6, 7 en 8 juni is vervolgens het asfalteren gepland. De doorgang voor autoverkeer op Conservenweg is volledig afgesloten. De inrit naar de parkeergarage onder de appartementen is dan ook niet bereikbaar.

Ook goederenleveringen over de Conservenweg zullen niet mogelijk zijn. Handelaars, leveranciers dienen rekening te houden dat er geen enkel voertuig de site op of af kan via de Conservenweg.

3) Het Picoloplein valt buiten deze werken en blijft bereikbaar.

De voortgang van de werken zal afhangen van de weersomstandigheden. Zijn die gunstig (geen overvloedig regen) dan wordt verwacht dat de werken op 8 juni 2016 ‘s avonds beëindigd zijn en de Conservenweg opnieuw bereikbaar wordt. Er zal dan alleen nog afwerking nodig zijn, maar dat zonder veel overlast of hinder.

Bron en foto: gemeente Stabroek

LS

Facebook2
Facebook
Google+
Twitter
Visit Us