Laatste nieuws:
Sprookjeskoningin opent theaterseizoen Openluchttheater Nispen

Sprookjeskoningin opent theaterseizoen Openluchttheater Nispen

Openluchttheater Nispen opent het 4e seizoen op 19 mei met een spannende interactieve familievoorstelling, vol vrolijke liedjes in een prachtig kasteeldecor, voor iedereen vanaf 5 jaar

De vrijwilligers van Stichting Openluchttheater Nispen en de turftuin in Nispen zijn achter de schermen alweer maanden in de weer om alles in orde te hebben voor het 4e seizoen in het knusse theater aan het Sprengepad achter de kerk. Uitkijkend naar een gevarieerd programma, zal de spits op zondag 19 mei afgebeten worden door echte sprookjesfiguren. De kassa is om 13.15 uur open en om 14 uur zal de sprookjeskoningin verschijnen.

De sprookjeskoningin

De sprookjeskoningin is haar glans verloren, alle sprookjes zijn verdwenen. Ze kan zich er niet een meer herinneren. Samen met de kinderen gaat de troubadour op zoek naar de sprookjes. Daarbij ontmoeten ze achtereenvolgens een heks, een trol en een tovenaar. Maar ook onverwachte sprookjesfiguren als een druk pratende kraanvogel en een vermoeide rups komen voorbij. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze uit het boek De Sprookjeskoningin van Ad Grooten komen. Zullen de sprookjes worden gevonden zodat de Sprookjeskoningin weer kan stralen zoals vroeger?

Sprookjeskoningin opent theaterseizoen Openluchttheater Nispen2

Bosschenaar Ad Grooten stond aan de basis van bands als Pater Moeskroen en Cowboy Billie Boem. Nu toert hij onder andere met Mannen van Naam en Paul van Loon. Ad combineert zijn muzikantenbestaan met het schrijverschap. Hij schreef onder meer de sprookjesboeken van de Efteling, Sprookjesboom de Musical en tal van andere verhalen en musicals.

Ruth Bakker is zangeres, actrice, poppenspeelster en theatermaakster. Zij is bekend van haar eigen voorstellingen Loet Moet en Loet Broedt. Ook speelde Ruth de rol van Dikkie Dik in een theatertoer met Dirk Scheele en werd ze uitgeroepen tot Rabo Jong Talent.
Samen staan ze garant voor een prachtige voorstelling én een mooie seizoen opener in het Openluchttheater van Nispen.

Bij minder goed weer zal het theater overdekt zijn. Bij onverhoopt heel slecht weer gaat de voorstelling door in de kerk van Nispen. Kijk voor actuele informatie en het volledige programma op www.oltn.nl of volg het theater op facebook.

Zondag 19 mei: Kassa open 13.15 uur, Aanvang voorstelling 14 uur, entree €5,-

Facebook23
Facebook
Twitter
Visit Us