Laatste nieuws:
Sportelseizoen weer van start
Sportelseizoen weer van start

Sportelseizoen weer van start

Sportelen is sporten voor 50-plussers. Het is geen nieuwe activiteit maar eerder een mentaliteit. Het is geen nieuwe sport maar wel een nieuw begrip. De gemeente organiseert maar liefst drie keer per week een sporteluur.

Samen van het leven en van sport genieten, dat is Sportelen. Ben je de vijftig voorbij en heb je geen zin meer om elke week door weer en wind te gaan sporten? Om voluit te gaan en zo misschien blessures op te lopen? Je vindt het niet zo belangrijk of je de wedstrijd nu wint of verliest? Maar vind je het wél belangrijk dat je tijdens het sporten eens kunt bijkletsen met je vrienden? En dat er regelmatig tijd is om op adem te komen of een grapje te maken? Wel, dan is Sportelen voor jou gemaakt en je kunt meteen deelnemen, want het sportelseizoen is weer begonnen!

Losse lessen
In Essen kan je wekelijks drie keer sportelen in Sporthal Hemelrijk. Een kaartje koop je vooraf aan de Vrijetijdsbalie. Inschrijven is niet nodig. De lessen staan los van elkaar: je hoeft dus niet wekelijks te komen. Tijdens de schoolvakantie is er geen les.

Het aanbod
–> Dans: dinsdag van 14.00 tot 15.00 uur | 2,00 euro (eerste les op 06/09)
–> Omnisport: vrijdag van 14.30 tot 15.30 uur | 2,00 euro (eerste les op 02/09)
–> Tai Chi: vrijdag van 14.00 tot 15.00 uur | 5,00 euro (eerste les op 02/09)

Sporteltoer
Ben je een fervent sporter? Kijk dan op deze pagina voor nog meer sportelactiviteiten in onze buurgemeenten.

Bron en foto: gemeente Essen

JV

Facebook2
Facebook
Twitter
Visit Us