Laatste nieuws:
Speelterreinen Kauwenberg en Akkerlaan niet bespeelbaar tot opening op 3 april

Speelterreinen Kauwenberg en Akkerlaan niet bespeelbaar tot opening op 3 april

Een mooi weekend staat voor de deur. Ideaal om op één van de twintigtal speelterreinen in Kalmthout te spelen. Behalve op twee daarvan: de vernieuwde speeltuinen in de Kauwenberg en die in de Akkerlaan. Die zijn nog in aanleg en mag je pas betreden vanaf de opening op woensdag 3 april.

Aan de Kauwenberg legden we deze week grasmatten. Die moeten eerst hun wortels kunnen vastzetten in de ondergrond voor je erop kan spelen. Het speelterrein werd trouwens helemaal vernieuwd. Samen met de kinderen uit de buurt maakten we er een mooi en avontuurlijk speelterrein van met natuurlijke materialen: een avontuurlijk klim- en klautertoestel, een prachtige speelboomhut, een grote schommel en een gezellig dribbelvoetbalveldje. Voor de ouders is er een mooie boombank geplaatst.

In de Akkerlaan zijn de toestellen intussen ook geplaatst maar leggen we het terrein nog verder aan. Daar kozen de kinderen voor een groot combi-speeltoestel, een avonturenparcours, een wilgenhut… Er wordt ook nog een petanquebaan aangelegd en het voetbalplein werd vernieuwd.

Nog even geduld dus, zodat alles mooi kan groeien. Vanaf 3 april kan je er naar hartenlust spelen.

Een overzicht van alle speelterreinen vind je op www.jeukforyou.be/actie-spel/spel/speelterreintjes.

INFO: jeugd@kalmthout.be, 03 620 22 65

Bron en foto: gemeente Kalmthout

Facebook7
Facebook
Twitter
Visit Us