Laatste nieuws:
speelpleinmonitoren-winnen-gouden-ei

Speelpleinmonitoren winnen Gouden Ei

Elk jaar reikt de jeugdraad het Gouden Ei uit aan iemand of een groep mensen die zich verdienstelijk maakt voor de jeugd in Essen. Dit jaar ging de prijs verdiend naar de speelpleinmonitoren. De uitreiking vond plaats op 7 december in de lokalen van KLJ Wildert.

Nomineren en stemmen
De Essenaren konden kandidaat-winnaars voorstellen voor Het Gouden Ei. De leden van de algemene vergadering van de jeugdraad beslissen uiteindelijk wie van de genomineerden wint. De genomineerden van 2016 waren de Kern van het Jeugdheem Deken Verbist, Mark Gebruers en de speelpleinmonitoren.

Monitoren zijn de winnaars
De groep speelpleinmonitoren kwam als winnaar uit de bus. Elke zomer zet een dertigtal monitoren zich in voor twee maanden speelplezier. Ze zorgen ervoor dat er elke dag van de vakantie weer een heleboel leuke activiteiten zijn. De trofee van het Gouden Ei is dus meer dan verdiend!

Op de foto van links naar rechts: speelpleinmonitoren Pieter De Rijck, Ellen Beyers, Sien De Laet en Dorien van Meel. Zij namen de prijs in ontvangst in naam van alle monitoren.

Bron en foto: gemeente Essen

kerstprijsvraag-2016-noordernieuws-be-rood-goud-zilver-7b

JH

Facebook9
Facebook
Twitter
Visit Us