Laatste nieuws:
Spectrum in de kijker

Spectrum in de kijker

Naar jaarlijkse gewoonte zet vzw Spectrum haar deuren open op de eerste zondag van oktober. Dit jaar zal de opendeurdag doorgaan op zondag 1 oktober van 11 tot 17 uur in De Oever, Gasthuisstraat 10 te Gooreind.

Opendeur en info op zondag 1 oktober
Tijdens deze opendeur krijgen de bezoekers de kans om alle lokalen van de dagbesteding te verkennen. Daarnaast voorzien we enkele info-standjes waar geïnteresseerden uitleg kunnen krijgen over de werking in de Vlotter (de afdeling in Essen), het werken met vrijwilligers, de verschillende opvang- en begeleidingsmogelijkheden binnen Spectrum, het mobiel ambulant team, enz.

De hal van het dagcentrum wordt omgetoverd tot een café waar mensen gezellig kunnen keuvelen en genieten van een drankje, een lekkere pannenkoek, een hamburger of hotdag, zelfgemaakte soep en nog andere versnaperingen. Er is ook randanimatie voorzien zoals een blitztombola, kinderschmink, klein winkeltje, …

Iedereen van harte welkom

Ontbijttafel op 18 maart 2018
Dit jaar zal er geen ontbijt mogelijk zijn tijdens de opendeurdag. Maar liefhebbers noteren nu al 18 maart 2018 in hun angenda, want dan serveren we onze heerlijke ontbijttafel in het Schoolhuis

Spectrum vzw
Spectrum vzw biedt zorg en ondersteuning aan volwassenen met een matige of ernstige mentale beperking. De zorg en ondersteuning worden concreet vertaald in dagopvang of verschillende vormen van woonondersteuning. Dit alles op maat van de cliënt en in samenspraak met zijn netwerk.

Meer info
Dagcentrum De Oever, Gasthuisstraat 10 (G)
www.spectrumvzw.be – 03 663 62 08

Bron en foto: gemeente Wuustwezel

JH

Facebook4
Facebook
Twitter
Visit Us