Laatste nieuws:
de-sint-bezoekt-kalmthout

De Sint bezoekt Kalmthout

De Sint bezoekt Kalmthout. Hij passeert op zaterdag 26 november 2016 in Achterbroek en op zondag 27 november 2016 in Kalmthout centrum en Nieuwmoer.

De Sint in Achterbroek
Op zaterdag 26 november om 15 uur verwelkomt de Dorpsraad van Achterbroek de Sint en zijn Pieten in de parochiezaal van Achterbroek. Daarnaast is er de interactieve Sinterklaasshow “Wij worden Zwarte Piet”, door Kim Peeters en Ellen Van Weesenbeeck. Alle kinderen kunnen reageren en mee dansen en zingen.

De Sint brengt cadeautjes mee voor alle kinderen van 0 tot 12 jaar. Daarvoor koop je vooraf een kaart. Een kaart kost 3 euro per kind en 1 euro per volwassene. De kaarten zijn te koop op woensdag 16 november van 11.30 tot 12 uur op basisschool De Linde op de Achterbroeksesteenweg.

Kan je op dat moment geen kaart kopen? Dan kan je na telefonische afspraak nog tot 24 november terecht bij Josephina, Achterstraat 12, (0494 86 18 94) of bij Wies, Bloemstraat 1 (0478 48 32 43). Omdat de Sint graag weet hoeveel pakjes hij precies moet meebrengen, is het nodig om vooraf kaarten te kopen.

Syntherklaas: Hij komt, Hij komt!
Op zondag 27 november 2016 brengt de Goedheiligman weer een bezoekje aan Kalmthout. Vlaamse electroprins STIJN en zijn vader Jaak maakten weer twee mooie voorstellingen om de Sint te verwelkomen. Kom mee zingen, springen en dansen op de beste Sinterklaasklassiekers met zanger en spring-in-t-veld Stijn.

Er is een voorstelling van 13 tot 14.30 uur en een van 15.30 tot 17 uur in het OKA-Centrum. Kaarten kosten 7 euro en reserveer je via www.straatfeesten.com.

Blijde intrede van de Sint in Nieuwmoer
Op 27 november 2016 is het weer zover. De Sint brengt een bezoek aan ons klein Nieuwmoer. Naar jaarlijkse gewoonte wachten we de Sint en zijn pieten op om 14 uur aan De Kroon, Nieuwmoer-Dorp. Onderweg valt er steeds van alles te beleven. Allen samen trekken we door Nieuwmoer tot aan de vroegere jongensschool, begeleid door muziekvereniging De Heidebloem en de twirling.

In de turnzaal gaat de show nog even voort waarna elk kind bij de Sint langs mag gaan voor een snoepzak. Dat is gratis als je lid bent van muziekvereniging De Heidebloem. Ben je geen lid, neem dan via www.deheidebloem.be even contact op met het secretariaat.

Bron en foto: gemeente Kalmthout

JV

Facebook3
Facebook
Twitter
Visit Us