Laatste nieuws:
Schrijf je in voor de DJ-editie van Kamp Noord

Schrijf je in voor de DJ-editie van Kamp Noord

De intergemeentelijke muziekwedstrijd Kamp Noord is uitgegroeid tot de ideale springplank voor jong geweld in de Noorderkempen. 2018 wordt hét jaar van de dansmuziek want we gaan op zoek naar de beste dj van de Noorderkempen. Schrijf je in tot 15 augustus voor de DJ-editie van Kamp Noord. In 2016 won DJ Villion de wedstrijd en als winnaar mocht hij draaien op Tomorrowland Jaja echt… Tomorrowland Astemblief!!!! En nu Golle!

Vind jij DJ’en meer dan een gemakkelijke manier om van de grond te komen? Droom jij ervan om ook eens op het grootste DJ-podium van de wereld te staan? Wil je je droom werkelijkheid laten worden? Schrijf je dan als meteen in. We zoeken 21 DJ’s! Geen demo nodig. Het is wel noodzakelijk dat je of iemand van je collectief zijn domicilie heeft in één van volgende gemeenten: Brasschaat, Brecht, Essen, Hoogstraten, Kalmthout, Kapellen, Rijkevorsel, Stabroek of Wuustwezel. Andere voorwaarde is dat de (gemiddelde) leeftijd van de dj(’s) maximum dertig jaar is.

De organisatie distilleert een evenwichtige selectie van maximum 21 DJ’s uit de kandidaturen. Let op, de organisatie is ongeduldig en heeft het niet voor twijfelaars. Schrijf je in uiterlijk 15 augustus 2018.

Hoe sneller je inschrijft, hoe groter je kans om deel te nemen. De geselecteerden nemen het tegen elkaar op in een heuse BATTLE STAGE op het super coole festival Notchez te Kapellen. De wedstrijd wordt helemaal gespeeld op één dag. Tijdens de Notchez festivaldag op 8 september van 12.00 tot 02.00 uur. Houd deze dag dus alvast helemaal vrij! De wedstrijd bestaat die dag uit verschillende rondes: een algemene ronde; een finale ronde met 6 DJ’s en tot slot de final batlle tussen 2 DJ’s.

Halve Neuro en Magnus

Je deelt dus sowieso al het podium met volgende fantastische acts die ook naar Notchez komen: Halve Neuro, The Skadillacs en finally Magnus ft. Eva De Roo.

Prijzenpot en optredens te winnen

Naast een joviale prijzenpot van 750,00 euro kan je ook optredens winnen op geweldige lokale festivals. En misschien komen er ook nog enkele grote organisatoren eens naar ons lokaal talent piepen.

Wie op dit moment het slijm uit zijn mond voelt druipen, stelt zich kandidaat door je online in te schrijven UITERLIJK op 15 augustus om 12.00 uur via http://vi.be/vibe/portal/calls/60fb8975-ceac-4028-9338-6608585f5d90. De organisatie weet elk genre te pruimen. Je moet wel een set van een half uur kunnen brengen. Maar je hoeft geen demo in te sturen, we geloven je op je woord.

Info: www.kampnoord.be

Bron en foto: gemeente Essen

Facebook37
Facebook
Twitter
Visit Us