Laatste nieuws:
Schrijf je als handelaar in voor de Gerinkel naar de winkelactie

Schrijf je als handelaar in voor de Gerinkel naar de winkelactie

Wil jij als handelaar deelnemen aan de fietscampagne, schrijf je dan snel online in!

De gemeente wil iedereen stimuleren om zo veel mogelijk met de fiets of te voet inkopen te doen. Daarom lanceert Essen samen met Brecht, Kalmthout, Wuustwezel en Unizo de campagne ‘Gerinkel naar de winkel’. De campagne start op 5 mei maar we willen nu al zo veel mogelijk handelszaken warm maken om deel te nemen.

Opvolger van ‘Vriend van de fiets’
Deze campagne is een opvolger van de campagne ‘Essen is vriend van de fiets’ die Essen en Unizo in 2017 uitwerkten. De campagne is gebaseerd op het spaarkaartensysteem. Je kan nu met je spaarkaart zelfs tot in de handelszaken van omliggende gemeenten terecht!

Hoe werkt het?
Telkens je te voet of met de fiets boodschappen doet bij een deelnemende handelaar krijg je een stempel op je stempelkaart. Als je spaarkaart vol is, kun je deze bij de handelaar achterlaten en maak je kans op een mooie prijs.

Inschrijven handelaars
Wil jij als handelaar deelnemen aan deze campagne, schrijf je dan voor 15 april 2018 online in via deze link. Je krijgt van ons een pakket met campagnemateriaal. Deelname aan de campagne is gratis, we vragen alleen om de poster zichtbaar op te hangen, de spaarkaarten uit te delen en stempels te zetten. De campagne duurt tot eind augustus. De gemeente haalt begin september de spaarkaarten op.

Facebook6
Facebook
Twitter
Visit Us