Laatste nieuws:
Schietincident Roosendaal

Schietincident Roosendaal

Zaterdagochtend heeft een schietincident plaatsgevonden op een parkeerterrein aan de Lindenburg. Daar is een personenauto met kogelinslagen aangetroffen.

Nadat een omwonende omstreeks 05.05 uur schoten heeft gehoord belt deze de politie. Opgeroepen agenten zien ter plekke een personenauto met hoge snelheid over het terrein rijden. Met een dienstvoertuig is snel de uitrit geblokkeerd en de bestuurder kon geen kant meer op. In de auto zaten twee mannen. Tijdens hun fouillering kwam sit een tasje van de bijrijder een grote zak met 13 gripzakjes cocaïne tevoorschijn. Deze 20-jarige man uit Roosendaal is aangehouden op verdenking van overtreding van de Opiumwet.

Onderzoek loopt

Een andere personenauto met kogelinslagen staat als stille getuige op de parkeerplaats. De directe omgeving van deze auto werd afgezet voor sporenonderzoek, waarbij ook politiehonden zijn ingezet. Of de aangetroffen mannen iets te maken hebben met het schietincident is nog in onderzoek. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen.

Bron: Politie.nl
Foto: Pixabay

Facebook11
Facebook
Twitter
Visit Us