Laatste nieuws:
Schepenwissel in Kapelse gemeenteraad
Evelyne Haud’huyze

Schepenwissel in Kapelse gemeenteraad

Schepen Ria Janssens – Van Oncen (66) heeft beslist om vanaf 1 november van haar welverdiend pensioen te genieten. Ze legt haar schepenambt neer en verlaat de gemeenteraad.

Ria werd verkozen als gemeenteraadslid bij de gemeenteraadsverkiezingen van 8 oktober 2006 en zetelde vanaf 2 januari 2007 ononderbroken als schepen voor OpenVLD.

In de gemeenteraad wordt Evelyne Haud’huyze (29), apotheker en huidig fractieleider van de liberale fractie, voorgedragen als nieuwe schepen. Zij zal bevoegd worden voor de dossiers Jeugd, Gezondheidszorgen, Ontwikkelingssamenwerking en voor de Academie “Muziek en Woord”. De bevoegdheid Jeugd neemt zij over van schepen An Stokmans, die bijkomend bevoegd wordt voor Senioren en Markten. Erik Dilliën (62) komt opnieuw in de gemeenteraad en zal de open plek in de gemeenteraad opvullen, terwijl gemeenteraadslid Tayfun Genç (35) de nieuwe fractieleider van OpenVLD wordt. Tenslotte volgt Lien Van Mechelen (38) Evelyne Haud’huyze op in het Bijzonder Comité van de Sociale Dienst.

Foto: © OpenVLD Kapellen

MLH

Facebook8
Twitter
Follow Me
Tweet
Nelen R - Timmerwerken - Dakwerken