Laatste nieuws:
Samen smullen op CODA BBQ

Samen smullen op Coda BBQ

Op zondag 1 juli is het weer zover. Voor de 24ste keer zal een reuzentent, die plaats biedt aan ruim 1.200 eters, worden opgesteld in de mooie kloostertuin achter de gebouwen van CODA. Er worden niet minder dan 3.000 bezoekers verwacht, waarvoor de grillvuren al om 11.30 uur worden aangestoken. Bent u een fervent vegetariër? Geen probleem, er zijn groenteburgers en veilingverse groenten en fruit in overvloed.

Heerlijk wandelen in de historische kloostertuin

Hou je meer van de natuur dan van de heerlijke BBQ-worsten of de verse vis? Ook dat is geen probleem. Je kan wandelen op het prachtige kloosterdomein – 40 hectare groot – en kuieren in de heraangelegde historische kloostertuin. Daar vind je haar mooie, oude boomgaard en authentieke kruidentuin met meer dan 50 verschillende hedendaagse en oude kruiden.

Demonstraties voor groot en klein

Ook kinderen zijn meer dan welkom. Naast de springkastelen, de kinderschmink en dans- en muziekoptredens, kan men de demonstraties volgen van een heuse schapen- en eendendrijver met herdershonden. Ook aan de allerkleinsten is gedacht met een aparte tent om de luiers te verschonen, flesjes op te warmen of om in alle rust en privacy borstvoeding te geven.

Vooraf inschrijven niet nodig

Ook dit jaar staat de Vriendenkring van Coda er garant voor dat alles vlekkeloos zal verlopen en dat vooraf inschrijven absoluut niet nodig is. Bij een informatiestand kan men steeds de nodige uitleg krijgen over Coda, het Pilootproject Zorg met de geplande nieuwbouw en de vrijwilligerswerking.

De open-tuin-dag met BBQ is doorheen de jaren uitgegroeid tot een ontmoetingsplaats waar familieleden, vrijwilligers, personeelsleden, medewerkers en sympathisanten kunnen genieten van elkaars aanwezigheid. Tijdens dit feest voel je hoe Coda leeft in vele harten en hoe het Coda-project gedragen wordt, niet enkel in de regio Noorderkempen, maar ook ver daarbuiten.

Info: Coda vzw. – palliatieve zorg,
Bredabaan 743 te 2990 Gooreind- Wuustwezel.
website: www.coda-palliatievezorg.be

Bron: gemeente Wuustwezel
Foto: Pixabay

Facebook8
Facebook
Google+
Twitter
Visit Us

Lees meer:

Wildertse kermis blijft een geweldig evenement!

Wildertse kermis blijft een geweldig evenement!

Gisteren, zondag 21 oktober, was de opening van de Wildertse kermis. Als het over de …

Japans fotomodel exposeert met Jorg Van Daele-

Japans fotomodel exposeert met Jorg Van Daele

Voor de eerste keer kan u in New Jorg Gallery, de galerij van de Kalmthoutse …

Veel deelnemers herfstwandeling Canina

Veel deelnemers herfstwandeling Canina

Het was zondag weer druk bij Canina. Veel hondenliefhebbers namen deel aan de Herfstwandeling, of …