Laatste nieuws:
Rosada opent uitbreiding op 12 mei
Rosada opent uitbreiding op 12 mei

Rosada opent uitbreiding op 12 mei

Op 12 mei aanstaande opent het vernieuwde Rosada Fashion Outlet in Roosendaal zijn deuren. Tien maanden na de start van de bouw, is de uitbreiding met 45 nieuwe winkelpanden een feit. De Fashion Outlet is nu anderhalf keer groter en biedt ruim 100 nationale en internationale merken – waaronder River Woods, Suitsupply, Nike, Levi’s en Villeroy & Boch – onder één dak. Om dit te vieren, trapt Rosada op 13 mei af met een feestelijk openingsevent. Hiervan maken stijladvies van Fred van Leer en een actie voor CliniClowns onderdeel uit.

“Met de uitbreiding van Rosada bieden we het winkelend publiek bijna 8.000 extra vierkante meters aan shopgenot”, zegt Gerben Boomsma, directeur van Stable International, ontwikkelaar en manager van Rosada. De uitbreiding is een gevolg van de positieve cijfers van de afgelopen jaren, weet Boomsma: “Het aantal mensen dat bij ons shopt, blijft toenemen. Door onze gunstige ligging trekken we niet alleen mensen uit Noord-Brabant en Zuid-Holland, maar ook uit België en Zeeland. We liggen op slechts 40 minuten rijden van Rotterdam en nog geen 30 minuten van Antwerpen. Dankzij de vergroting van ons aanbod aan merken kunnen mensen hier nu een volledige dag spenderen, ook in combinatie met onze horeca.”

Nieuwe topmerken en horecaconcepten

Tot de nieuwe merken in Fase 2 behoren onder andere GUESS, Adidas, Van Gils, Vingino, Gentiluomo, Chasin en Haribo. Hiermee komt het totaal aantal nationale en internationale merken in Rosada uit op ruim 100. Qua food & drinks introduceert Rosada bovendien een aantal gloednieuwe horecaconcepten waaronder Trattoria Rosa, Frites Cuisine en The Kitchen.

Officiële opening

Op 13 mei verricht Jacques Niederer, de burgemeester van Roosendaal, de officiële opening van het vernieuwde Rosada. Het winkelend publiek kan deze dag kennismaken met Rosada’s uitbreiding en genieten van het speciale openingsevent, met onder meer stylist Fred van Leer.

Stijladvies van Fred van Leer

Hoewel het vernieuwde Rosada Fashion Outlet zijn deuren op vrijdag de dertiende feestelijk opent – in de volksmond een ongeluksdag – is deze vrijdag voor bezoekers van Rosada een ‘lucky day’ te noemen. Speciaal voor de gelegenheid heeft Rosada Fred van Leer uitgenodigd om in de middag stijladvies te geven aan zijn bezoekers. In Fred’s Fashion Contest kunnen bezoekers hun meest ‘fashionable’ outfit laten beoordelen en krijgen zij stylingtips. Uit alle kandidaten kiest hij de dertien meest stylish uit tot winnaars. De bezoeker met de meest stijlvolle outfit wint een shoptegoed van 1000 euro en levenslang gratis parkeren in Rosada. Twaalf andere bezoekers die door Fred eveneens als zeer stylish worden beoordeeld, ontvangen elk een waardebon van 100 euro.

Speciale acties

Wie donderdag 12 mei Rosada aandoet, kan meedoen aan de speciale ‘early bird’-actie: die dag geeft Rosada elk uur tien cadeaubonnen van vijftig euro shoptegoed weg. De rest van het openingsweekend staat ook in het teken van de opening. Zo bieden alle 100 merken gedurende het weekend scherpe openingsaanbiedingen en is parkeren het gehele weekend (12 t/m 16 mei) gratis.

Festivalhoedjes voor Cliniclowns

Vooruitlopend op de start van zijn zomercampagne geeft Rosada tijdens het openingsweekend 10.000 festivalhoedjes gratis weg. Rosada heeft deze hoedjes speciaal laten vervaardigen voor het goede doel: shoppers die een hoedje ontvangen, worden gevraagd een vrijwillige donatie van één euro te doen aan CliniClowns. Gedurende de zomer zullen in Rosada nog 30.000 festivalhoedjes worden uitgedeeld.

Bron en foto: De Krant Regio Wouw

EJ

 

Facebook5
Facebook
Google+
Twitter
Visit Us