Laatste nieuws:
Roosendaler met drugs aangehouden

Roosendaler met drugs aangehouden

De drugssquad in Roosendaal heeft vrijdag 12 januari 2018 omstreeks 22.15 uur op de Kloosterstraat een 21-jarige Roosendaler aangehouden ter zake de opiumwetgeving. Hij had 15 zakjes met hard- en softdrugs bij zich.

In burger geklede agenten reden vrijdag 12 januari 2018 omstreeks 22.05 uur de parkeerplaats van sportterrein Vierhoeven aan de Nispenseweg op, na een melding van een verdachte situatie. De speurders vielen twee auto’s op die naast elkaar geparkeerd stonden, Een Audi met Belgisch en een Opel met Nederlandse nummerplaten. Op het moment dat een herkenbare politieauto het terrein opkwam, reden beide auto’s het terrein af.

Stopteken
Agenten hebben de bestuurder van de Opel een stopteken gegeven. Ze zagen dat op de vloer voor de bijrijdersstoel een stalen pijp van circa 30- a 40 centimeter lag.. Hierop werd een verder onderzoek ingesteld. De automobilist rook sterk naar hennep. Tijdens de fouillering voelden de agenten op een bepaalde plek een onnatuurlijk verdikking. Aan het bureau bleek dat het om 13 gripzakjes hennep, één zakje coke en één zakje met een blokje hasj ging. In zijn schoudertas werden boven nog 24 bankbiljetten voor bij elkaar 445 euro aangetroffen. Hij krijgt een proces-verbaal.

Bron: Politie.nl

Facebook2
Facebook
Twitter
Visit Us