Laatste nieuws:
Rommelmarkt op parking 't Kooike Kapellen

Rommelmarkt op parking ‘t Kooike Kapellen

Is de grote lenteschoonmaak achter de rug of hebben Kerstmis en Valentijn net niet het juiste kadootje opgeleverd? Op de rommelmarkt kan u dit alsnog een tweede de of zelfs een eerste leven geven.

Grootse rommelmarkt

Op 16 april organiseert PLEIN70 hun tweede en grootse Rommelmarkt op de parking van sporthal ‘t Kooike in Kapellen. Na het succes van vorig jaar en de toen gewijzigde locatie, zagen we het dit jaar zitten om opnieuw de Rommelmarkt te laten doorgaan op deze grote parking voor de sporthal.

Rommelmarkt op parking 't Kooike Kapellen2

Mooi parcours

Voor de standhouders is het makkelijker om dicht bij hun wagens te blijven en de parking leent zich enorm goed om een mooi parcours te maken. Momenteel lopen de aanvragen van de standhouders goed binnen, maar door de grootte van het plein kunnen we heel wat standhouders toelaten. De rommelmarkt gaat door van 10:00 tot 16:00, de standhouders kunnen al vroeger opstellen. Eet en drankstanden zijn eveneens voorzien.

Voor verdeer informatie met betrekking tot standplaatsen en tarieven kan je contact opgenomen worden via plein70.kapellen@gmail.com of rechtstreeks via 0477/376933.

PV

Facebook8
Twitter
Follow Me
Tweet