Laatste nieuws:
Rioleringswerken Eikendreef en Rode Dreef

Rioleringswerken Eikendreef en Rode Dreef

Aan het kruispunt van de Eikendreef en Rode Dreef is aannemer Van Gorp Frans gestart met rioleringswerken. De Eikendreef is niet toegankelijk voor verkeer tussen het kruispunt met de Oude Baan en het kruispunt met de Rode Dreef. De Rode dreef is afgesloten voor verkeer vanaf het kruispunt met de Eikendreef, aan de kant van de nieuwe sporthal. De werken verlopen gefaseerd en zullen tot eind oktober duren, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Rioleringswerken in drie fases

fase 1: Opbreken van Eikendreef, leggen riolering en steenslag over de weg. Eerste helft augustus
fase 2: Opbreken Rode Dreef, leggen riolering, huisaansluitingen en kopmuren plaatsen, sttenslag over de weg. Tweede helft augustus.
fase 3: Aanleggen van nutsleidingen in Eikendreef en Rode Dreef, glijbekisting en asfaltering. September – oktober

Omleidingen

Bewoners
Voor bewoners van de Rode Dreef is een omleiding voorzien langs de Oude Baan. De paaltjes die doorgaand verkeer verhinderen, werden tijdelijk weg gehaald.

Sportpark
Van begin augustus tot begin september moet wie naar Sportpark Eikendreef wil een omleiding volgen via de Oude Baan, Kochdreef en Eikendreef. Het kruispunt tussen de Eikendreef en de Rode Dreef is in een eerste fase toegankelijk voor verkeer vanuit de Rode Dreef naar het sportpark.

Van begin september tot het einde van de werken is het kruispunt tussen de Eikendreef en Rode Dreef afgesloten en wordt een omleiding voorzien via de Bosduinstraat.

Meer info

Dienst openbare werken – 03 690 46 31 – magazijn.ow@wuustwezel.be

Bron en foto: gemeente Wuustwezel

Facebook9
Facebook
Twitter
Visit Us