Laatste nieuws:
Repeteer luid en hard in Hemelrock

Repeteer luid en hard in Hemelrock

Bands en muzikanten kunnen sinds 2016 terecht in repetitieruimte Hemelrock. Er zijn al heel wat vaste gebruikers, maar er is nog ruimte in de planning voor doorgewinterde én beginnende muzikanten van alle leeftijden om aan hun vaardigheden te werken.

Betaalbaar en eenvoudig

Via we de website reservaties.essen.be kan je makkelijk reserveren. Je ontvangt een unieke toegangscode waarmee je tussen bepaalde tijdstippen toegang krijgt tot de ruimte. Een zanginstallatie met luidsprekers, twee microfoonstatieven, micro’s, oordoppen en gratis wifi staan op jou te wachten.

Vast oefenmoment, eigen lockers

Essense bands betalen voor een eenmalige repetitie slechts 5,00 euro, voor een vaste reservatie van drie maanden 48,00 euro. Essense bands met een vast repetitiemoment kunnen een sleutel aanvragen om hun materiaal te laden en te lossen aan Hemelrock én hebben een locker om materialen in op te bergen.

Kamp Noord

Ben je na het repeteren klaar voor meer? Schrijf je dan in voor Kamp Noord. Essense bands met een gemiddelde leeftijd van maximaal 30 jaar mogen zich klaarstomen voor deze muziekwedstrijd. Het is dé springplank voor jong geweld in de Noorderkempen. Denk maar aan Geppetto & The Whales, Black Leather Jacket, Garbage Dreams en Equal Idiots. Deze intergemeentelijke rockrally loopt tijdens het voorjaar. De finale is op 26 april 2019. Schrijf je in voor 31 januari via https://vi.be/kampnoord.

Bron: gemeente Essen
Foto: Pixabay

Facebook9
Facebook
Twitter
Visit Us