Relieve Clinic opende onlangs haar deuren

Relieve Clinic opende onlangs haar deuren

Bij Relieve Clinic in Stabroek werken vier anesthesisten samen met kinesisten, neurologen, orthomoleculaire nutritionisten en lifestyle coaches om het hele probleem van de pijnproblematiek aan te pakken. Het team van medische professionals zijn er om echt te luisteren naar de patiënten en samen met de patiënt te werken aan een pijnvrij leven.

Traject in overleg besproken

Elk pijnprobleem is anders maar ook elk individu. Daarom stopt het niet bij een toediening van pijnstillende middelen. Samen met de patiënt wordt er een traject besproken waar zowel de patiënt als de arts zich goed bij voelt. De artsen maken uiteraard ook nog gebruik van de gekende pijnbehandelingen maar er wordt ook veel gewerkt met regeneratieve behandelingen zoals de PRP behandeling Platelet rich plasma, het zoveel mogelijk bloedplaatjes inspuiten op de plek waar de blessure of de pijn gesitueerd is.

Tijdens zo’n PRP wordt er eerst bloed afgenomen bij de patiënt dat in een centrifuge gaat. Daar worden de rode en witte bloedlichamen van elkaar gescheiden. Na dat proces wordt een bepaalde concentratie bloed opgetrokken en toegediend onder echogeleiding op die bepaalde plek. Deze aanpak is vriendelijker dan de behandelingen met bijvoorbeeld cortisone, want cortisone is uiteindelijk ook weer schadelijk voor het lichaam. Dat is in het geval van een PRP behandeling niet zo, er worden alleen maar lichaamseigen producten gebruikt en daarom geeft het ook geen bijwerkingen. Het voordeel van deze kliniek is ook dat u er sneller terecht zal kunnen omdat er niet met wachtlijsten gewerkt wordt.

Wil je meer info, mail dan gerust naar info@relieveclinic.be.

Bron: Relieve Clinic
Foto: Relieve Clinic

Facebook7
Twitter
Follow Me
Tweet